Together Again APK Simgesi

Together Again

ÜcretsizSürüm 1.0.2
3.3(1)2024-06-18
Güveni̇li̇r Oyun

Together Again'in başlıca özellikleri

Oyunun Amacı:

Together Again, cinsellik ve şiddet içeren Hentai tarzı yetişkinlere özel bir metin ve hikaye tabanlı bir anime oyunu. Oyunda amaç, intihar etmek üzere olan bir kızı kurtardıktan sonra onla ilişki kurmak, ona çeşitli görevler verere başarısına göre onu mükafatlandırmak veya cezalandırmak aynı zamandan hikayenin gidişatına karar vermek.

Nasıl Oynanır:

Oyuna kızı senle gelmesine ikna ederek başlayacaksın. Karşılıklı diyaloglarda vereceğin karar sonucu etkileyecek. Ardından günler ilerleyecek ona istediğin yapabileceksin. Ona şefkat gösterebilir, işkence edebilir, günlük ev işleri yaptırabilir, ödül veya ceza verebilirsin. Birçok kararı verirken ekrandaki diyaloglara dikkat etmen gerekiyor.

Oyun Ayarları:

Tek kişilik oyunda özel bir mod yok. Oyunda slotlara birden fazla ilerleme kaydetmek mümkün.

Grafikler:

Oyun anime tarzı 2D grafiklere sahip. Senaryolar bir evde ve onun farklı odalarında geçiyor. Sahnelerde bolca renk ve detay kullanılmış. Bir çizgi roman havası oldukça var. Animasyonlar oyunun amacına uygun olarak oldukça akıcı ve oyuna hareket katıyor.

Sesler:

Oyun, Japon ritimlerine sahip dinlendirici bir arka fon müziğine sahip. Animasyonlara eşlik eden ses efektlerini duymak mümkün.

Oynanış:

Oyunda karakteri kıyafet ve çeşitli aksesurlar ile her an özelleştirmek mümkün. Farklı işkence ve ödül yöntemleri seçmek mümkün. Tecrübe puanı topladıkça ve günler ilerkledikçe yeni özelliklerin (ceza, ödül, kıyafet, sex vb.) kilidi açılıyor. Bolca yetişkin içeriğine sahip.

Kontroller:

Oyun dokunma komutlarıyla çalışıyor. Karaktere cevap vermek için seçimin olan metne dokunman yeterli. Karakterine nasıl davranacağına karar vermek için üzerine tıkladıktan sonra açılan menüden seçim yap.

Arayüz dili:

İngilizce.

İçerik Derecelendirmesi:

Oyun, +18 cinsel ögeler ve şiddet içerdiğinden çocuklara kesinlikle uygun değildir.

Boyut:

298 MB

İşletim sistemi:

Android

Geliştirici:

Fiyat:

Ücretsiz

Indirme seçenekleri:

APK

Geliştiricinin açıklaması

Together Again hoşunuza gitti mi?

0 oy / 0 Beğendikleri

Olumlu

Başarlı grafikler ve görsel tasarım.
Kolay oynanış.
Neredeyse hiç reklam yok.

Olumsuz

Çocuklar için uygunsuz içerik.
Android'in her sürümünde çalışmayabilir.

Faydalı İpuçları

Oyunun grafikleri ve oynanışı hakkında fikir edinmek için bu videoyu izleyebilirsin.